OM OS

Holbæk Metalbyg Klip & Buk er en dynamisk virksomhed med mere end 25 års erfaring med bearbejdning af pladeprodukter til byggeri, industri og skilte.

Vores medarbejder er faglærte og kan derfor påtager sig specialopgaver efter ønske fra vores kunder.

Holbæk Metalbyg Klip & Buk samarbejder med mange typer af virksomheder – heriblandt facadeentreprenører, skiltevirksomheder, tømrere, smedevirksomheder, VVS’ere samt virksomheder inden for service og industri.

Er du også på udkig efter en professionel underleverandør til dit metalpladearbejde, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefon 59 43 93 00

RÅDGIVNING INDEN FOR PRODUKTION OG BEARBEJDENING AF PLADEPRODUKTER

Gennem årene har vi opbygget en solid knowhow inden for produktion og bearbejdning af pladeprodukter til stort set alle formål.

Det betyder, at vi ikke alene har ekspertisen til at designe og konstruere tyndpladeprodukter af høj kvalitet til dit specifikke behov. Vores dygtige folk står også klar til at rådgive dig omkring materialevalg, form, viderebearbejdning, overfladebehandling, opmåling og andre relevante områder, hvor du har brug for at have en professionel sparringspartner med på råd

Mere information omkring rådgivning

Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt på telefon 59 43 93 00.